Στο πλυντήριο οχημάτων μας μπορείτε να αποκτήσετε όλες τις υπηρεσίες έτσι ώστε να έχετε μια πλήρη φροντίδα του οχήματός σας σε προσιτές τιμές.
Για τον άψογο καθαρισμό του οχήματός σας, σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα από υπηρεσίες και προϊόντα που μπορούν να καλύψουν την κάθε ανάγκη σας.

Υπηρεσίες

 1. Εξωτερικό αμάξωμα:

  • Πλύσιμο στο χέρι. Ειδική φροντίδα με κορυφαία χημικά της εταιρίας Polarchem που προστατεύουν το χρώμα του οχήματος και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.
  • Σαπούνι με κερί.
  • Ενεργός αφρός.
  • Γυάλισμα.
 2. Εσωτερικοί χώροι:
  • Εσωτερικός καθαρισμός από σκόνες και βρωμιές.
  • Καθαρισμός ταπετσαρίας και καθισμάτων με ειδικά μηχανήματα αναρρόφησης υγρών.
  • Γυάλισμα και ενυδάτωση εσωτερικών πλαστικών ανάλογα με το πρόγραμμα επιλογής.
 3. Πλήρης βιολογικός καθαρισμός του οχήματος σας με ειδικά μηχανήματα αναρρόφησης υγρών, με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και προς το όχημά σας.
 4. Πλύσιμο δίκυκλης μηχανής μικρού κυβισμού (σκούτερ παπάκια).
 5. Πλύσιμο δίκυκλης μηχανής μεγάλου κυβισμού.
 6. Πλύσιμο σε μηχανάκια ντελίβερι.
 7. Πλύσιμο ταξί.

Ειδικές Υπηρεσίες

 1. Καθαρισμός κινητήρα για αφαίρεση λαδιών γράσου και βρωμιάς (η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας εξαρτάται από τον τύπο του οχήματος).
 2. Ξεθάμπωμα φαναριών.
 3. Αντικατάσταση λαμπτήρων
 4. Αλλαγή λιπαντικών. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν με αγορά λιπαντικών Shell στο κατάστημα και περιλαμβάνει δωρεάν υπηρεσία αντικατάστασης φίλτρου λαδιών (επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος αγορά φίλτρου). Η υπηρεσία αντικατάστασης φίλτρου παρέχεται καθημερινά από τις 09:00πμ έως 03:00μμ εκτός Κυριακής.
 5. Ειδική φροντίδα και ενυδάτωση σε δερμάτινα καθίσματα.
 6. Ειδική φροντίδα και καθαρισμός με ειδικά χημικά σε καθίσματα τύπου αλκαντάρα.

Βρες το ACS Smart Point της περιοχής σου – στα συνεργαζόμενα πρατήρια Shell!

Τώρα, μπορείς να παραλάβεις ή να στείλεις την αποστολή σου εύκολα, γρήγορα και πάνω από όλα αξιόπιστα!

Τι κερδίζω?

 • Επισκέπτεσαι το ACS Smart Point της επιλογής σου, στα συνεργαζόμενα πρατήρια Shell με πολύ εύκολη πρόσβαση, στο δικό σου χρόνο, χωρίς να περιμένεις τον courier στο χώρο σου! (διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης ανάλογα του σημείου, ακόμα και σε αργίες, Σαββατοκύριακα, 24 ώρες Χ 7 ημέρες)
 • Χρησιμοποιείς τις ασφαλείς συσκευασίες ACS, που παρέχονται εντελώς δωρεάν στα σημεία ACS Smart Point, για τη μεταφορά των αποστολών σου!
 •  Ενημερώνεσαι αυτόματα για την πορεία και την παράδοση της αποστολής σου με προσωποποιημένο SMS και e-mail, μέσω του πιο σύγχρονου συστήματος παρακολούθησης αποστολών Track and Trace! 

Μάθε περισσότερες πληροφορίες στο διαφημιστικό video της υπηρεσίας και ενημερώσου για τα χαρακτηριστικά και τις χρεώσεις στο ενημερωτικό έντυπο που θα βρεις στα επιλεγμένα πρατήρια Shell (κάνε κλικ εδώ για να το δεις σε αρχείο pdf) ή στο τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Πελατών ACS 210-8190000.